Interreg Slovenia
de  |  en  |  slo
Grajska doživetja - Družina
Castle Road GeoTour
Pojdite na čudovito potovanje z oprodo Karlijem, poiščite skrite zaklade, doživite vznemirljive dogodivščine in razrešite skrivnosti starodavnih stavb.

Vzdolž poti GeoTour se nahaja 26 gradov in palač z zakladi (Caches). Če jih obiščeš in rešiš celotno pot, lahko za nagrado aktiviraš spominek v svojem geolov profilu (Geocaching-Profil). Na 6 gradovih in palačah (glavni zakladi) te čakajo posebno zapletene dodatne naloge. Ko jih rešiš, pridobiš okrogli žig, ki se nahaja na geozakladu (Geocache). Odtisni v ustrezno okroglo polje na zemljevid zakladov* . Tam boš prejel tudi majhno nagrado, ki jo po končani nalogi lahko prevzameš na posameznem gradu.

Ko boš zbral vseh 6 žigov in uspešno rešil še tri dodatne naloge na enem od gradov, ki so na zemljevidu označeni z rumeno, boš kot spomin na svojo pustolovščino prejeli ekskluzivni Geocoin za popotovanje*. Dodatne naloge se morajo na posameznem gradu potrditi z vpisom v enega od treh polj na zemljevidu zakladov. 

Nadaljnje informacije in vse podrobnosti najdete na tukaj.

Želimo obilo zabave pri iskanju zakladov in veliko čudovitih trenutkov v Avstriji in Sloveniji. 

* Zemljevid zakladov lahko preneseš tukaj ali pa si ga naloži na enem od 6 glavnih gradov. Sicer pa lahko Geocoin za popotovanje prejmeš le tam. 
Burgenland Stiftung
RIS
BISTRA
TZD
Steiermark
Oststeiermark
Thermenland Vulkanland
Apfelland
Vulkanland
Burgenland
Österreich
Genuss Card