Interreg Slovenia
de  |  en  |  slo
Dvorec Ottersbach
Sprehod po čarobnem grajskem parku. 
Vse za najlepši dan
Dvorec Ottersbach je odlično mesto za vašo sanjsko poroko: romantični ambient v edinstveni pokrajini južne avstrijske Štajerske, spremstvo pozornega strežnega osebja in popolna organizacija s strani družine Abel.

Glede na število povabljenih gostov je mogoče izbirati med dvema slavnostnima dvoranama. Velika slavnostna dvorana s priključenim zimskim vrtom sprejme do 140 povabljencev, obokana dvorana pa skoraj 55. Z veseljem vam pomagamo tudi pri namizni dekoraciji in sedežnem redu.

V dvorcu Ottersbach sta možni tako cerkvena kot tudi civilna poroka. Obreda se lahko odvijeta v obokani slavnostni dvorani, v baročni grajski dvorani, v kapeli ali pa v grajskem parku. Po poročnem obredu imajo gostje prvič možnost izreči čestitke poročnemu paru pri pogostitvi s kruhom in odličnim vinom iz južne avstrijske Štajerske. Za poročne fotografije je na voljo celotni park in vrt s čudovitimi fotografskimi motivi ter (ogrevan) grajski muzej. Zainteresirani gostje lahko čas med "agape" in slavnostno pogostitvijo izkoristijo za voden obisk grajskega muzeja. 
Kulinarične dobrote
Po prihodu v slavnostno dvorano postrežejo s poročnim menijem, ki pogosto odraža aktualni letni čas. V romantičnem dvorcu Ottersbach ne izberete samo menija, ampak tudi kuharja. Na voljo so vam odlični kuharji iz priljubljenih restavracij južne avstrijske Štajerske in odlikovani glavni kuharji.

Naše osebje z veseljem razvaja goste s pijačo in koktajli, ki so na voljo v baru. Kulinarično spremljavo večera pa zaokroži tradicionalna golaževa juha, kuhana nad odprtim ognjem na vrtu.
Nemoteno med nami
V romantičnem dvorcu Ottersbach lahko praznujete nemoteno, ekskluzivno in brez drugih gostov. Zato ne ponujamo sob za prenočitev, ker pogosto že naslednji dan ponovno gostimo (poročno) družbo, ki prav tako želi ostati sama zase. V naši regiji pa je veliko možnosti za prenočitev v različnih cenovnih razredih in z veseljem vam zraven pošljemo seznam penzionov, vinarskih sob ter hotelov, ki jih priporočamo.

Za dodatne in bolj izčrpne informacije se, prosimo, obrnite na družino Abel.
Stik & informacije
Dvorec Ottersbach
A-8452 Grossklein, Mantrach 20

DI Christian ABEL (sen.): +43 664 335 6659

Florian ABEL (jun.): +43 660 522 1111
abel@schloss-ottersbach.at
www.schloss-ottersbach.at 


Facebook: www.facebook.com/Schloss.Ottersbach/
Instagram: www.instagram.com/schloss_ottersbach
Zemljevid
Grad Ottersbach (Štajerska)
Google Maps naloziti

(Strinjam se z uporabo Google Maps)
Burgenland Stiftung
RIS
BISTRA
TZD
Steiermark
Oststeiermark
Thermenland Vulkanland
Apfelland
Vulkanland
Burgenland
Österreich
Genuss Card